.
41. Druegaardens specialitet: Buffet med lammekølle, culotte,
glaseret skinke, grøn salat af 5-6 slags grøntsager, dressing
og flødekartofler.
kr. 308,-
.
42. Fisketerrin med dildcreme, farverig pastasalat med røget laks, roastbeef med kartoffelsalat, Brie ost med peberfrugt. Brød og smør.
Anrettet på buffet.
kr. 289,-
.
43. Laksepaté med sauce verte. Salat med kold, dampet kylling og hvidløgs- dressing, Provenceskinke med marineret kartoffelsalat, Brie og Gorgonzola ost med druer. Brød, kiks og smør. Anrettet på buffet. kr. 304,-
.
44. Gravad laks med rævesauce, kold, dampet kalkunbryst med fyldte tomater, helstegt oksetyndsteg med krydderpasta, bacon/løgtærte, blandet salat med dressing, osteanretning, brød, og smør. Anrettet på buffet. kr. 345,-
.
.
47. Druegaardens specialitet: Vildsvine party med frisk grøn salat, ovnbagt kartoffelmos og køkkenchefens pebersauce. Flot osteanretning med frisk frugt, kiks, brød og smør. Anrettet på buffet. kr. 289,-
.
48. Sommermenu med isdessert: flot, stor, nyslagtet dansk pattegris stegt i vort haveanlæg på sommergril med flødekartofler, frisk blandet salat m/dressing, flutes og smør. Derefter populær isfestival med festligt fyrværkeri, 1 kugle flødeis, portionsanrettet med vaffel, flødeskum, pyntet med frisk frugt, no. 88 kr. 392,-
.
49. KONFIRMATIONS BUFFET: Laksemousse m/sauce verde, salat m/kold, dampet kalkunbryst m/fyldte tomater, helstegt oksetyndsteg m/krydderpasta, bacon/løgtærte, blandet salat m/dressing, brød og smør samt islagkage – Pris/kuvert kr. 363,-

EKSTRA tilbydes: Flødekartofler – flødestuvede kartofler i tynde skiver, Morney sauce, løg og krydderier –
Pris/kuvert kr. 30,-

Italiensk lasagne m/ kød- & bechamelsauce og krydderier –
Pris/kuvert kr. 100,-

NATMAD: 2 mega pølser m/2 lune brød, ketchup og sennep –
Pris/kuvert kr. 71,-

eller 2 sandwich m/rulle- & spegepølse –
Pris/kuvert kr. 66,-

kr.
.
Tilberedt af udsøgte 1. kl. råvarer. Professionel, fagligt uddannet kok!
Vor kok tilbereder gerne andre delikate menuer!


Bestil her