.
21. Gammeldaws oksesteg af tyksteg med smørstegte kartofler,
glaserede perleløg, brun sauce og 2 slags 1. kl. grøntsager.
Buffet eller fadservering.
kr. 166,-
 .
22. Kalvetyksteg stegt som vildt, vildtsauce, smørstegte kartofler,
Waldorfsalat, halve æbler med tyttebær og 2 slags 1 klasses grøntsager.
Buffet eller fadservering.
kr. 195,-
 .
23. Udbenet, farseret kalkun med smørstegte kartofler,
brun sauce, Waldorfsalat, halve æbler med tyttebær
og 2 slags grøntsager. Buffet eller fadservering.
kr. 162,-
 .
24. Culottesteg med flødekartofler, bordelaise sauce med rødvin,
marv og persille samt 2 slags grøntsager.
Buffet eller fadservering.
kr. 178,-
 .
25. Druegaardens specialitet: Helstegt oksehøjreb med
smørstegte kartofler, brun sauce, glaserede perleløg samt
grøntsagsterrine m/årstidens grøntsager.
Buffet eller fadservering.
kr. 213,-
 .
26. Provence skinke med hvide, persilledryssede kartofler,
hvidvinssauce og 2 slags grøntsager.
Buffet eller fadservering.
kr. 145,-
 .
27. Helstegt dyrekølle med vildt sauce, smørstegte kartofler,
halve æbler med tyttebær, Waldorfsalat og 2 slags 1 kl. grøntsager.
Buffet eller fadservering.
kr. 263,-
 .
28. Stegt Antonius skinke med friske grøntsager, hvide kartofler,
smeltet smør og flødepeberrod.
Buffet eller fadservering.
kr. 170,-
 .
29. Husets svinekam, stegt som vildt m/Waldorfsalat, tyttebær,
hvide kartofler og vildt sauce.
Buffet eller fadservering.
kr. 170,-
 .

Tilberedt af udsøgte 1. kl. råvarer. Professionel, fagligt uddannet kok!

 

 

Bestil her