.
61. Marinerede sild m/løg eller kryddersild m/løg og kapers, æg m/friske rejer og caviar, flæskesteg m/rødkål og surt, hønsesalat m/asparges, hjemmelavet ålerøget skinke m/røræg, fransk Brie osteanretning. Det hele for anretning på buffet med brød, smør og fedt. kr. 269,-
 .
62. Druegaardens specialitet: Marinerede sild m/løg eller kryddersild m/løg og kapers, flæskesteg m/rødkål, hjemmelavet luksus æbleflæsk, æg m/rejer, fersk nyrøget laks, lun mørbradbøf m/løg, roastbeef m/remoulade og agurkesalat, for anretning på buffet og med hjemmebagt brød, smør og fedt. kr. 314,-
 .
 .

Tilberedt af udsøgte 1. kl. råvarer. Professionel, fagligt uddannet kok!

Vor kok tilbereder gerne andre delikate menuer!

 

Bestil her