.
1. Gravad laks på friskbagt surbrød med sennepsdressing,
flot pyntet.
kr. 77,-
 .
2. Fransk landpaté m/portvinssky og cornichons
samt lune flutes. Portionsanrettet.
kr. 77,-
 .
3. Skaldyrssalat med krabber, hummerhaler, irørt ananastern, pyntet med citrusvinger, og med lune flutes. Portionsanrettet. kr. 80,-
 .
4. Lune sprøde tarteletter med høns i asparges. 3 stk. pr. kuvert. kr. 77,-
 .
5. Spegeskinke med melon, og pyntet med cherrytomater
og lune flutes. Portionsanrettet.
kr. 77,-
 .
6. Rejecocktail anrettet i cocktailglas på fintsnittet Iceberg salat,
maskeret med Thousand Islanddressing, pyntet med citrusvinger,
tomat og frisk krydderurt. Lune flutes serveres til.
kr. 77,-
 .
7. Laksepaté portionsanrettet på fintsnittet Iceberg salat,
med sauce verde og lune italienske flutes.
kr. 77,-
 .
8. Druegaardens specialitet: hvidvinsdampet østersølaks, portionsanrettet og pyntet med hummer, krabber, rejer, caviar samt citrusvinger, maskeret med kold dressing og med lækre lune italienske flutes. kr. 93,-
 .
9. Druegaardens for vegetarer: årstidens grøntsager
lækkert tilberedt, portionsanrettet.
kr. 108,-
 .
Tilberedt af udsøgte 1. kl. råvarer. Professionel, fagligt uddannet kok!
Vor kok tilbereder gerne andre delikate menuer!

 

Bestil her