Når brudeparret er blevet viet, venter der en stor uforglemmelig fest. For at skabe den rette stemning er det vigtigt at sørge for den helt rigtige musik. Uanset om man vælger at få musikken fra mp3-afspiller, en jukebox, solist, DJ eller et band, er det vigtigt, at musikken passer til lejligheden og til gæsternes musiksmag.

Her er et par forslag, som plejer at vække glæde ved en bryllupsfest:

Shalamar – A night to remember, 1982 fra Albummet Friends. Funky groovy 80èr funk med lækkert guitar rif. Der kan danses 80´er dans til dette nummer.

Spagna – Call me, 1987 fra Albummet Dedicated to the Moon. Endnu en 80’er klassiker fra Italienske Spagna, et medrivende nummer, med et “syng med” omkvæd.

Barry White – Your the first my last my everything, 1974 fra albummet Can´t get enough. Måske et af verdens største kærlighedsnumre.

Pointer Sisters – So excited, 1982 fra albummet So excited. Et super nummer fra Pointer Sisters. Med endnu et lækkert rif og et omkvæd, der spreder glæde på dansegulvet.

Når musikken skal vælges, skal brudeparret vurdere, hvor meget musik de ønsker. Der kan f.eks. være musik hele aftenen, under middagen og frem til den lyse morgen, eller man kan vælge, at der kun skal være musik efter maden. Hvis man ønsker levende musik, skal valget træffes i god tid, og man bør også gøre sig økonomiske overvejelser i forbindelse med budgettet for bryllupsfesten.

Hvis bryllupsbudgettet er til det, er der ingen grund til at spare på sin bryllupsmusik, men der findes også fornuftige løsninger.

Ønsker man nogle flotte og indbydende rammer for en bryllupsfest i København, kan man kan trygt overlade opgaven til Druegaarden, der har stor erfaring med bryllupsfester. Vores flotte billige selskabslokaler er den perfekte ramme om festen.

Vi råder over et musikanlæg som i Operahuset til dansemusik og festsange. Her kan I få en billig fest, uden at der bliver slækket på kvaliteten.

 

læs også Bryllupsfest – middagen

læs også Bryllupsfest København

Bestil her